simbon4o написа:
Явка тва пък от де го измисли

. Просто по-назад можеби дори не в тази а другата тема някой каза, че предимно целта била почивката и не толкова снимането, затова споделих моята гледна точка и на какво бих отишъл.
Това са две коренно различни тези. Няма нищо лошо в това да се видим "на живо", кой- кой е, как изглежда (щото на някои аватарите са отпреди втората световна

), ама да прощаваш, ти така го написа, че все едно отиваме да се наквасим като мокри тараби, щото в къщи не ни дават да пием.
В този порядък, да ти кажа: като бяхме в Рибарица, къщата на гърба на хотела беше на мои приятели. Капанчето (разбирай кръчма за без пари) срещу хотела - на дъщеря им. В крайна сметка ми се разсърдиха (е, не чак толкова много), защото аз предпочетох да спя в хотела срещу заплащане, да вечерям в хотела, пак по този начин и изобщо да съм с хората, заради които съм отишъл там!
А онези, "рибарчаните" са хора, с които, както казват нашите руски братя съм "изял едно кило сол". Че и отгоре!!!
О-о-опс, забравих! Имам апартамент в Тетевен. Има-няма 30 километра от мястото на събитието, ама е безплатен. С всички удобства, като за бял човек... Ама аз нали съм "идиот", спах си в хотела...