админиспамър |
|
Рег.: 19 Яну 2010, 00:28 Мнения: 16661
|
Правила и препоръки в ПРОДАВА / КУПУВАВ секцията всеки потребител на форума може да продава лична (употребявана или нова) техника.
Желателно е всяка обява съдържа подробно и съвестно описание на функционалното и визуалното състояние на продаваната техника, както снимки и цени. Продавача сам решава какви координати за връзка да остави, ако няма такива потребителите могат да използват бутона за лично съобщение ( ). При завършване на обявата продавача своенвременно да съобщи това като редактира заглавието на - продадено или за триене.
Продавача може да редактира обявата си по всяко време, но отговорите в самите теми са изключени за всички.
На всеки 3 дена продавача може (или поне на теория може) да актуализира обявата си с бутона Избутай ^. (Знам, че опцията не винаги е налична, както би трябвало. Не ме питайте защо не работи. )
* Обяви, които са по-стари или не са повдигани повече от 90 дни се изтриват автоматичо.
Ако имате съмнение в коректността на обява или продавач използвайте бутона за доклад ( ) или ми изпратете лично съобщение. Обявата ще бъде разгледана и изтрита при необходимост, обява получила 3 доклада от различни потребители ще бъде изтрита директно без разглеждане.* alphaforum.net не носи никаква отговорност за публикуваните обяви.
|
|