Смени големината на шрифта


Публикувай нова темаДобави отговор Страница 1 от 1   [ 1 мнение ]
Автор Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
TinoDelort
  Как може новият уебсайт да бъде популяризиран по -добре?
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2021, 10:01 
Аватар

Рег.: 15 Апр 2021, 04:34
Мнения: 2
Говорейки за популяризиране, на първо място, мисля, че като уебсайт, той трябва да има свои собствени акценти и ценно съдържание.В крайна сметка, само ценното съдържание може да привлече аудитория, нали? Така че първото нещо, което трябва да направите след изграждането на уебсайт, е маркетингът на съдържанието.

За да правите маркетинг на съдържание, трябва да имате насочени групи от хора и след това да разработите подходящи ключови думи за тези хора и да продължите да натрупвате броя на основните ключови думи и ключовите думи с дълги опашки. Освен това трябва да отговаряте на условията за включване на Google и да опитате да бъде ценна Оригинална статия. И за да актуализирате непрекъснато статията, за да увеличите честотата на пълзене на паяк, най -добре е да изпратите уебсайта на Google след актуализацията.

2. Коригирайте ключовите думи за уебсайта и оптимизирайте структурата на уебсайта, в съответствие с основния бизнес на текущия уебсайт, за да свършите добра работа с оформлението на ключови думи и оптимизацията на уеб сайта.

3. Правете всички видове безплатна промоция: безплатната промоция включва форуми, популяризиране на блогове, лента за публикации, публикуване в общността и т.н., и направете мека промоция на статии според основната дейност на уебсайта.

4. Използвайте добре промоцията за платено търсене.

5. Използвайте общността за маркетинг: Използвайте добре новите и старите членове на уебсайта, за да се справите добре с набирането и преобразуването, да сформирате група за обмен на потребители и често да прокарвате важна информация и дейности на уебсайта, за да популяризирате дейността на сайта.

6. Използвайте нови медии за насърчаване на конвертирането на уебсайтове.

Изображение

Това са няколко точки, за които мога да се сетя. Бих искал да попитам приятелите си, какво друго можете да добавите? Моля, оставете съобщение в областта за коментари.


В началото
 Профил  
 
Реклама

Публикувай нова темаДобави отговор Страница 1 от 1   [ 1 мнение ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

 


Иди на:  Powered by phpBB © phpBB Group


Алфа Форум във Facebook