tishovsx написа:
@Точния- едно.
Сега, аватара и името не е от значение.
На една от снимките твърдиш, че си ти. Лошо няма, ама като ти чета постовете си мисля, че пише някое 15-16 годишно момче. Пак лошо няма, но ми се струва, че точно за теб трябва да се обърне най-голямото внимание на света. И ние трябва да се захласваме по това, че ти снимаш с телефона с някакъв бих казал, непотребен и забравен обектив от преди 40 години.
Пък и искаш и мнение да ти даваме, мнението, че от това упражнение нищо не излиза и това се потвърждава от снимките които ти така любезно си ни ги предоставил. Ясно и точно ти се каза, още от първите няколко поста, че си губиш времето с някакви експерименти които не доведоха до нищо съществено. В пентакския форум аз не влизам, по простата причина, че аз нямам такъв апарат и нищо няма да ми е от полза там, пък и аз няма да съм от полза за никого. Но ТИ да пускаш една и съща тема, там и тук и да получаваш едни и същи отговори, трябва да ти светне лампата, че нещо грешиш. И накрая да се светкаш, че не ти се е обърнало достатъчно внимание, ме навежда на мисълта, че някъде има някакъв проблем, но повярвай той не е в този или онзи форум!!!
Виж сега, от най-важното, което прочетох от поста ти, е че твърдя, че не ми се обръща внимание! ТАКОВА НЕЩО НЯМА! Цитирай ме, моля те! Къде го прочете и кое те накара да мислиш така - просто копни и метни тук!
Исках помощ единствено за това, как да преместя фокусно разстояние (ако така се нарича) на 60 мм! Това е! Останалото вие сами си го забъркахте!
Иначе от доста време се убедих, че съм допуснал грешка, че въобще писах и тук и там! Довърших темата, защото е тъпо да питаш и накрая "Справих се, благодаря", дразнещо е, но тук се оказа, че е по-дразнещо, че я довърших!
На снимките съм аз, иначе съм наистина от 1 седмица тук на 15 - 16 години, защото слязох на нивото на някои участници в темата, която съжалявам наистина, че я отворих!
Съжалявам, че разбулих духовете на някои от вас и започнаха заядливи коментари, а още по-лошото е, че получавах задкулисни съобщения за един от вас! Оказаха се верни, но не там е въпроса, въпроса е, че се случват ВЪОБЩЕ тези работи!
Аз приключих тук! Довърших темата, която е безмислена според вас! Нямам, какво повече да добавя, освен да интригантствам и да давам цитати за този или онзи от този или онзи за някакъв си, който го ненавиждат, но не смеят да му го кажат в очите!
За последен път - успех на всички и бъдете добри и добронамерени един, към друг, а най-вече към гостите с "тъпите" си и неуместни питания посетили форума ви!
А, и съветите ви, към модераторите за катинари и чистене на темата - лесно е някой да чисти след вас, когато ос*рете темата на някой!
Р.Р. Молба, към модератора на раздела или форума, или направо към админа:
Ако ще чистите темата, по-добре я изтриите, ако я заключвате, направето го сега, защото със следващият ми пост, ако продължат провокациите от конкретен потребител, ще се наложи да ми наложите БАН и по IP и по MAC !
Извинявам се на управата на форума ако съм ви създал проблеми! Бъдете здрави!