Смени големината на шрифта

Воистина Воскресе!

Осъдени души
Осъдени души

Бамм
Бамм

Воистина Воскресе!

Име: Воистина Воскресе!
Качена: 31 Яну 2018, 23:20 от spotter84
Описание: Някъде около 01:00 ч. след полунощ. Църковният храм в центъра на Шумен. Повечето хора се бяха разотишли, бяха останали, признавам, все смирени хора, мисля скромни, добри. Каквито и хора живеят по този край на България (освен ако нещо комерсиално, греховно не ги спохожда по-често).
Имаше дечица, имаше млади майки вероятно с болни дечица, имаше възрастни хора, имаше луди хора. Усмивки уви виждах основно по детските лица. За щастие, за разлика от някои софийски църкви, тук не чух някой да повиши тон на друг, да го смъмри или обиди.
Българският народ е и щастлив, и изстрадал и това си проличава дори от едно служба в църквата, където могат да се видят много хора - силно вярващи, псевдо-вярващи а и вероятно невярващи, но просто дошли на църква в святата нощ. Но най-вече - хората бяха смирени, умислени , с вероятно много надежди за по-добър живот! Надявам се Господ да е с всеки от тях и да излекува болните, да закриля лудите, да дава усмивки и надежди и на другите.
Шумен, България, това са все страхотни места, само трябва да сме малко по-щастливи, по-усмихнати и по-смирени, Последното липсва в изобилие днес....................
Видяна: 382

EXIF - покажи/скрий
Заснето: 15 Апр 2017, 22:48
Скорост: 1/125 Sec
ISO: 1000
Баланс на бялото: Автоматичен
Светкавица: Flash did not fire, compulsory flash mode
Модел: ILCE-6000
Режим: Приоритет на скоростта [S]
Компенсация: 0 EV
Мерене: Pattern

Иди на:  

Powered by phpBB Gallery © 2007, 2009 nickvergessen

cronPowered by phpBB © phpBB Group


Алфа Форум във Facebook